jueves, 25 de junio de 2020

Via Ferrada Cala del Molí. Girona.

Aprofintat el viatge cap a la Costa Brava, ens acostarem Laia, Andrea, Raquel i Toni a gaudir d'aquesta ja emblemàtica via de la que tant havíem sentit parlar.

Per a arribar, des de la població de Sant Feliu de Guíxols podem deixar el vehicle ací. L'aproximació és pràcticament immediata.

La via no té massa complicació, encara que no la recomanaria per a principiants, no per la dificultat si no per la part més aèria i psicològica on vaig veure gent que va tindre dificultats. De totes maneres és port abandonar poc abans del pont més llarg de la via o només superar-ho.

La via és espectacular, més que pel seu recorregut (que també) per la bellesa del paisatge (no ens cansàrem de fer fotos), les vistes sobre la mar i les seues aigües transparents són increïbles.

Al final, en poc més de 2 hores (amb calma i fent cua) ja l'haviem recorregut en la seua totalitat.

L'única cosa negativa (per dir alguna) és la seua massificació. Nosaltres no sé si pel tema del COVID o per ser un dia de diari no trobàrem molta gent, però així i tot haverem d'esperar en alguns dels trams (sobretot per a superar el tercer pont).

Panel explicatiu a l'inici de la via

Comencem baixant fins a l'inici



Encara que ho semble no estic volant, hi ha un altre pont de cable...

Creuant el tercer pont, el més llarg i espectacular


La part més vertical i aèria






l'últim pont




Les vistes espectaculars


El final.



No hay comentarios:

Publicar un comentario