domingo, 11 de marzo de 2018

Via Ferrata Aielo Malferit. València.

Ja feia temps que haviem sentit parlar d'aquesta nova via ferrata, però portàvem temps esperant a la seua inauguració ja que no sabem ben bé per quin motiu sembla que encara no s'ha inaugurat. Al final decidirem anar-hi ja que la via es pot fer sense cap problema.

Per a arribar podeu seguir aquest track que des de la població d'Aielo ens porta a una xicoteta àrea recreativa on podem deixar el vehicle, des d'aquest punt només hem de caminar uns 15 minuts per un bell paratge fins a l'inici de la via.

No és un via vertical, transcurreix tota ella de forma més bé horitzontal a aproximadament uns 20m d'altura. No és una via senzilla, ja que tota ella està un poc desplomada, per la qual cosa hem de tirar prou de braços. Té 2 ponts, el primer més llarg d'úns 30 metres i el segon un curt pont tibetà de pocs metres. La via es pot fer en una hora i mitja, a nosaltres amb calma ens costà unes 2 hores. Afegir que la via es pot abandonar ens molts punts rapelant.

Una via molt recomanable, amb certa dificultat i en un paratge ben bonic. Una zona desconeguda per a nosaltres però que merèix una visita (encara que no es faça la via).



Punt al qual hem de girar 180º per a arribar a la via










El pont tibetà

Les vistes són impressionants


La tirolina que per desgràcia està tancada



No hay comentarios:

Publicar un comentario