domingo, 8 de marzo de 2020

Barranc de Cantacuc o Cucales. Catamarruch. Alacant

Per segona vegada ens acostem a la població de Catamarruch per a descendir aquest preciós barranc. Aquesta segona vegada anàvem amb els xicotets membres del Grup Alfa.


A l'arribar al primer Ràpel la recepció estava a tope d'aigua, fins i tot encara xorrava un poc d'aigua i això que ja feia unes quantes setmanes que no plovia. No havíem agafat els neoprens així que la idea era no mullar-nos.


El primer toll era evitable, però el segon ja no... el que teníem clar és que una vegada superats els 2 primers, si el tercer no portava aigua, la resta tampoc... Així que Jose (voluntàriament) va descendir els 2 primers i es va acostar al tercer... estava totalment sec!! Genial.

Al segon toll, als adults l'aigua ens arribava per la cintura, així que duguérem a cavall als més menuts perquè no es banyaren.

Com comentava abans, la resta del barranc estava totalment sec, i per tant el poguérem descendir sense cap dificultat.

Es tracta d'un barranc preciós, amb una zona engorgada i un ràpel de vora 30 metres molt estètic i espectacular. Un barranc prou sencill, ja que les capçaleres són totes molt accessibles i ben instal.lades.


Un dia genial on els més xicotets ens demostraren que van sobrats... s'ho passaren d'alló més bé (igual que els majors).


Ací teniu l'anterior entrada amb més informació.

El primer ràpel, es pot vore com estava d'igua

El segon ràpel cubria fins a la cintura
Als menuts (i a algun adult) els portàrem a cavall




Baixant al més menut






El ràpel de 30 metres, sense dubte el més espectacular del barranc






No hay comentarios:

Publicar un comentario