lunes, 22 de abril de 2019

Sima K28. Serra. València

Després d'uns quants dies de Pasqua a casa per culpa del mal oratge, el diumenge ens havia donat una xicoteta treva que volguérem aprofitar fent una escapadeta Raquel, Jose, Ana i Toni i els menuts a aquesta xicoteta però interessant cova. Nosaltres ja la haviem visitat fa temps, ací podeu trobar més informació.

L'entrada al cosas te la carretera ens porta al primer (i últim pou) de 8m. Una vegada instal.lada la corda, anàrem baixant els xiquets a poc a poc.

Després anàrem a visitar la sala dels Orgues on estiguérem fent fotos i "tocant" música amb les mans en les banderes. Una vegada ja havíem vist tots els forats, tornàrem a la base de pou on seguirem el camí d'eixida que creua per baix de la carretera, fent una xicoteta però divertida travessia.

Comentar algunes coses, l'espeleologia no és un joc, que ningú subestime els riscs, ja que les coves son un entorn hostil. Per favor, que ningú baixe sense experiència, si algú vol gaudir de l'espeleologia que s'inicie apuntant-se a alguns dels cursets d'iniciació que es fan.


La boca d'entrada al costat de la carretera en el Km 28

Baixant el pou d'entrada



La sala del Orgue

Pel camí cap a l'eixida







L'eixida de la "Travessia"

No hay comentarios:

Publicar un comentario