sábado, 15 de abril de 2017

Ferrata Teresina. Montserrat

Després de 6 anys, i aprofitant els dies de Pasqua que anàvem a passar per Catalunya, tornàrem a fer aquesta magnífica via ferrata.

Tenia certa curiositat per comprovar després de tot aquest temps i amb la experiència acumulada com trobariem aquesta via. La primera vegada que la varem fer era la nostra segona via ferrata i la nostra experiéncia era molt bàsica, de fet recorde certs moments de patiment... inclús no fèrem un troç de baixada que hi ha instal·lat amb xicotetes grapes.

Ara la sensació ha sigut moooolt diferent, per supost que em continua semblat una ferrata molt interessant, impressionant pel seu recorregut, però prou més senzilla del que recordava. També és de veres que algunes coses han canviat. Alguna cadena més, algun escaló, etc. que han fet que baixe (un poc) en quant a dificultat.

De totes formes continua sent tot un clàssic en el món ferratero i una via ferrata que hi ha que fer sí o sí alguna vegada. Només per gaudir de l'entorn ben val la pena.

L'inici de la via es troba en front de l'ermita de Santa Cecília, per tant val la pena pujar a Montserrat des de la BP-1101 si volem evitar trobar tràfic. Per tornar al cotxe des de el mirador on acaba la ferrata, la millor opció es baixar pel canal del Mejilló. Nosltres baixàrem fins al Monestir on ens tenien que arreplegar però pel temps no val la pena.










No hay comentarios:

Publicar un comentario