lunes, 17 de abril de 2017

Ferrata Feixa del Colom. Montblanc

Aprofitant el camí de tornada a València, decidírem acostarnos a la ciutat de Montblac per a gaudir d'aquesta via ferrata amb tota la familia.

Podem deixar el cotxe al nord de la població de Montblanc i començar a caminar pel cami de Tarraga, inclús podem seguir amb un turisme pel camí vora un km (encara que no està en massa bones condicions), amb aixó ens estalviem un troç de caminata, encara que no se si realment val la pena, ja que la ruta d'aproximació i retorn es prou bonica. Ací teniu un track.

Una vegada arribàrem a la ferrata s'equipàrem i començàrem el seu peculiar recorregut. Primer una pujada inicial més aèrea però senzilla d'uns 20 metres. A mitat de pujada, ens creuem amb la continuació de la ferrata per la que després passarem. Nosltres continuem pujant fins dalt de tot.

En aquest punt continuem per la senda a ma esquerra ben indicada que es porta de nou a la via ferrata. Aquesta vegada una cadena ens permet baixar uns metres fins una escala d'alumini. Una part ben curiosa i interessant.

Després continuem per la ferrata de forma horitzontal sense dificultats fins arribar al final.

Una senda ens conduïx de nou fins al camí pel qual hem pujat.

Nota: Abandonar la ferrata és complicat. Nosaltres, una vegada arribàrem a la part superior, intentàrem baixar al camí de tornada (es a dir no fer la baixada i part horitzontal) i va ser molt complicat, per no dir quasi imposible amb els xiquets, per la gran quantitat de vegatació que trobàrem i per la inclinació del terreny. Es a dir, si comencem la via, el millor és fer-la en la seua totalitat.

Una ferrata prou senzilla, que bé es pot gaudir en família, encara que només apta per a xiquets amb experiència, per a ells té la seua dificultat.








No hay comentarios:

Publicar un comentario