sábado, 21 de mayo de 2016

Via Ferrata Roca del Molí. L'Alcora. Castelló.

Les meues filles (8 anys i mig) ja feia temps que volien fer una tirolina, així que aprofitàrem les ganes per a passar un dia en família gaudint d'aquesta via ferrata (amb tirolina).

Per a arribar, una vegada eixim de la població de l'Alcora en direcció a la Foya, hem de desviar-nos per la indicació de pantà de l'Alcora. A uns 200 metres ix un cami a ma esquerra que ens acosta a l'inici de la ferrata. Ací teniu el track que seguírem.

El lloc on s'ubica la ferrata és molt bonic amb l'antic Molí i el riu. Atenció, el Molí és de propietat particular i està habitat, per favor sigueu respetuosos. Per cert, la gent molt amable.

Una vegada a l'inici de la ferrata ens equipàrem i tots cap amunt. Les xiquetes molt bé, la ferrata és molt senzilla apta per als més menuts amb els graons junts. No és llarga, però sí vertical i aèrea, inclús hi ha un punt un poc desplomat. Les xiquetes la pujaren bé però tingueren el seu moment de cansansi. Al final en 40 minuts ja estàvem tots a la tirolina.

La tirolina és d'uns 50m, i per a llançar-se és imprescindible l'us d'una polea doble per a cable. Les xiquetes s'ho passàrem d'alló més bé, fins i tot repetírem.

Una vegada acavem la tirolina, seguim el cami de descens on arribem a un ràpel (opcional) d'uns 15m que nosaltres no fèrem.

Per últim comentar que tot és evitable i accesible, es a dir, es pot fer tot (ferrata, tirolina i ràpel), o només la ferrata i el ràpel o només la tirolina, o...

Bon dia i bona activitat per a gaudir en família.

Vista general de la roca del Molí
Els 3 intrèpids aventurers
L'inici de la via és la part més vertical



L'eixida de la tirolina

Una corda ens ajudava a dur als xiquets fins al final de la tirolina.







No hay comentarios:

Publicar un comentario