sábado, 5 de marzo de 2016

Avenc del Muladar. Serra. València.

Per segona vegada tornem a aquest avenc. La primera no varem trobar la via per a passar pel pas Juanki, així que de nou ho tornem a intentar esta vegada amb nous components: Ana, Jose, Mar i Toni.

Seguint el trac que ja vaig publicar fa temps, arribàrem a la boca de l'avenc sense dificultat.

Esta vegada, l'encarregat de la instal.lació va ser Jose.

Anàrem baixant molt atents a la descripció, i a uns 20m abans d'arribar al final del pou de 57m trobàrem el passamans. La instal.lacció no és senzilla, però anàrem avançant poc a poc... Continuàrem i descendírem el pou... però!!!!! per error no seguirem en busca del següent passamans que comença a mitat de pou, i el baixàrem fins al final. Una vegada estàvem baix s'adonàrem que no era el cami correcte i decidírem pujar de nou fins al passamans. Ja haviem pujat Jose i jo i mentre pujava Mar, sentírem un fort soroll i un crit. A Ana li havia caigut un roca de considerables dimensions a pocs metres d'on es trobava. No va passar res, però la por ja la tenia al cos. Així que decidírem eixir.

Com últimament, vaig ser l'encarregat de la desinsta.lació, la qual no va se senzilla.

La segona vegada que venim a aquest avenc i la segona vegada q no arribem al final, aquest avenc està "gafat".

L'avenc està molt ben instal.lat amb parabolts amb xapa. Atenció a la caiguda de pedres, sobretot al segon pou de 57m. No és un avenc sencill, tècnicament té certa complexitat.
Estiguerem unes 5 hores. A l'eixida, com encara era prompte, aprofitàrem per a fer-mos unes cervecetes al poble de Bétera a les quals va convidar Mar pel seu aniversari. Moltes felicitats!!!!!!

Un bon dia d'espeleo, a un avenc prop de casa i molt interessant esportivament parlant.

Tornarem?
La boca

Aproximació a la capçalera del segon pou (57m)
Descendinte el pou de 57m en busca del passamans
Instal.lant el passamans

Més passamans




Un descans per a menjar alguna cosa i recuperar forces.
Durant l'ascens



Ana, Jose, Mar i Toni.

No hay comentarios:

Publicar un comentario