viernes, 25 de marzo de 2016

Avenc de l'Esquerrà. Garraf. Barcelona.

Una de les activitats dels dies de Pasqua que passàrem per Catalunya, era baixar aquest avenc. Els components erem: Carmen, Fran, Lolo, Mar, Ana, Fàtima i Toni. Jose no es trobava massa bé, i al final no va baixar...

Per a arribar a la cavitat, tenim dos camins, des d'Olivella o des d'Olesa de Bonevalls, la pista de terra d'aquest segon camí és mes curta i es troba en millors condicions, en qualsevol cas es pot arribar amb un turisme normal.

Una vegada arribàrem a la boca, ens trobàrem amb uns companys del Centre Excusionista de Lleida, ells anàven a fer la vía Rat Penat i noslatres la de Anna Mª Pallejà, per tant només comparitiem la baixada del primer pou fins a la finestra. Cap problema. Des d'ací vos enviem una salutació

L'equipació de l'avenc és impecable, tot equipat amb químics amb anelles. Una delícia. L'instal.lador va ser Lolo fins als 100m i després continuà Fran. L'últim pou el vaig instal.lar jo (que no es diga).
En unes 4 hores estàvem quasi tots baix: -220m (Fàtima decidí pujar-se després del pou de 45m). Per a arribar a l'últim pou hi ha que passar un parell de gateres, sencilles, res de l'altre món. Fèrem unes fotos, menjàrem alguna cosa i cap amunt.

En aquest cas el desinstal.lador vaig ser jo. Poc a poc i sense cap contratemps arribàrem totos a l'exterior, total 6 hores d'avenc.

Un avenc molt interessant, amb pous amples (dels que no estem massa acostumats a València) i molt bells.

Bona cova i bona gent.
S'ho passàrem molt bé.


Mar, Fàtima, Ana, Carmen, Lolo, Fran i Toni.








El pou de 45m



Éssers de les profunditats...



Tot el grup en el "llac" a -209m




No hay comentarios:

Publicar un comentario