lunes, 8 de diciembre de 2014

La Canal del Garbí. La Calderona. València.

Esta vegada plantejem de nou una activitat amb la família, la Canal del Garbí. Havía passat un fum de vegades amb la bicicleta i haviem comentat de fer-la però les xiquetes encara eran massa xicotetes. Ara amb 6 anys (i mig) pensem que ja estan preparades. La veritat és que teniem els nostres dubtes, de fet agafàrem un arnés i una corda per si era necessari, però al final no els necessitarem.

El camí està perfectamente indicat amb les marques del GR i comença aproximadament a 1 km abans d'arribar a la poblacíó de Segart. Està perfectament indicat amb un cartell de GR, però ací podeu consultar el track.

Amb els xiquets en un parell d'hores arribàrem dalt. La primera hora és d'aproximació a la canal, i la segona és la pròpia canal, la part més divertida i atlètica. És cert que hi ha algun pas amb certa dificultat però res que els xiquets no puguen superar (això sí de vegades amb una xicoteta ajuda). Nosaltres haviem deixat previament un vehicle al Garbí, per a no tindre que tornar a baixar, però es pot fer una circular.

Una excursió molt recomanable per a gaudir d'un dia amb família i amics.

Hi ha racons de gran bellesa

En ple esforç, sempre amb la supervisió d'un adult.

Els tres xiquets que pujaren sense dificultats


Les cadenes son molt útils en alguns trams


Bonic racò

Ajudant en els trams més delicats

No hay comentarios:

Publicar un comentario