sábado, 24 de junio de 2017

Ferrata Estrechos de la Hoz (Estrets 3 i 2). Formiche Alto. Teruel.

Per segona vegada anem a fer aquesta senzilla via ferrata (Ací teniu l'anterior entrada). Aquesta vegada fem de guies per a un grup de companys de classe de les meues filles (9 anys). Per a la gran majoria dels xiquets és la primera vegada que fan una via ferrata i fins i tot que és posen un arnés.

La idea inicial era fer només el tercer estret i tornar pel camí de nou fins al cotxe, però al acavar el tram els xiquets s'ho han passat taaaaant bé que volen continuar, així que pesat i fet, anem a pel segon estret. Durant aquest tram visitem les 2 xicotetes coves i arribem al final sense cap problema, la dificultat és similar al tercer tram. Al final d'aquest tram visitem la Sabina Pinera i com encara hi ha ganes de més, continuem fins a l'inici del primer estret. A aquesta part de la via hem de superar un pont tibetà i també és molt senzill, això sí, un poc més aeri que tot el que hem fet fins ara. Abans de començar el primer tram nosaltres optarem per tornar, ja que a partir d'aquest punt ve la part més aèria i complicada de la via (k3?).

Per tornar, nosaltres agafàrem les cadenes que ens porten a un mirador que després baixa de nou a la via ferata. Després d'unes quantes hores per fi aribem al cotxes.

Un dia inolvidable per als xiquets (i els majors) del qual gaudirem molt. Una via ferrata d'iniciació apta per a tots els públics (els 2 primers trams) en un entorn magnífic (llàstima que l'aigua baixara molt tèrbola a causa de les últimes tempestes)

Per cert, tot el material necessari per a fer la via ferrata es pot llogar a Casa Fausto.

Tots els intrèpids aventurers

Començant la via





La Sabina Pinera

El pont al primer tram


La part més aèra de la via ferrata

Iniciant el camí de tornada

No hay comentarios:

Publicar un comentario