lunes, 6 de abril de 2015

Vía Ferrata Tossal de Miravet. Pont de Suert. Lleida.


L'últim dia de Pasqua, anàrem a fer la Via ferrata de Tossal de Miravet Raquel, Òscar i Toni (jo).

La vía ferrata està dividida en 3 trams. Cada tram té un poc més de dificultat que l'anterior, i a la finalització de cada tram, hi ha un escapament.

El primer tram és el més senzil, excepte la part dels 2 ponts tibetans, que encara que no son difícils si que tenen la seua part d'emoció, sobretot l'access al pont i el sacsejament dels cables. Esta part és evitable, tenint l'opció de continuar per la ferrata evitant els dos ponts.

El segon tram és un poc més vertical, i tampoc té massa complicació, pot ser la manca d'algun escaló li dóna un poc més d'emoció.

Al tercer tram, la part més complicada és un "desplome" on els braços es van carregant al fer els fraccionaments. (Per supost, sempre tenim la opción de anclar-nos als escalons per a descansar).

En la part de dalt, hi ha una curta tirolina que no fèrem per falta de temps, a la pròxima...

Encara que el camí de tornada està molt ben indicat, encara no sabem com, perdèrem les marques i es clavàrem en un merder on ja no es podia seguir per la verticalitat... estigueu atents, (la baixada  es fa per la part esquerra de la ferrata)

Al final 2 hores de ferrata més 45 minuts per a tornar al cotxe, 3 persones sense massa presa. Una ferrata bonica i interesant, molt recomanable.

PD: Com Mª José s'havia quedat amb el xiquets, i per a que poguera difrutar d'aquesta ferrata, tornàrem ella i jo per la vesprada.

PD2: De camí cap a la ferrata vaig perdre la càmera de fotos, si alguna bona persona l'ha trobat que m'ho comunique...


Raquel al primer pont

Tornant a la ferrata pel pont superior











Superant el desplome al 3er tram

Ja, per la vesprada, Mª Joseé accedint al pont



No hay comentarios:

Publicar un comentario