sábado, 27 de agosto de 2022

Avenc dels monos. Quatretonda. València.

Des de feia temps que volíem visitar aquest avenc, i com sempre pensat i fet cap a Quatretonda que anàrem Raquel, Ana, Jose, Fletxa i Toni.

Per a arribar podeu descarregar-vos el track de wikiloc, nosaltres l'ubic dubte era com arribar en cotxe i ara puc dir que el camí més curt és des del Pla de Corrals (entre Simat i Barxeta).

Havíem llegit que estava tot instal·lat amb químics, per tant només agafarem la corda i els mosquetons necessaris, res més.

L'encarregat de la instal·lació vaig ser jo (Toni). Sense contratemps (llevat del principi amb algun dubte sobre el camí correcte), anàvem baixant, passàrem el caragol i seguírem, fins a un punt en el qual la cosa no estava massa clara. Tot indicava que havíem de baixar per una estretor, però després de superar-la accedíem a una xicoteta sala un spit ens indicava el camí a seguir.... no tenia sentit, una instal·lació amb químics per a després trobar un spit mig rovellat? Buscàrem alternatives i llegirem la topo però en principi tot semblava que era per ahí... com no portàvem material i veient l'hora decidirem pegar mitja volta i eixir...

Ara, a posteriori i amb més calma ja sabem que el camí no era el més evident, abans de baixar havíem de seguir recte per la diaclasa fins a una altra estretor...

Queda pendent per a una següent visita.

La boca de la cavitat





No hay comentarios:

Publicar un comentario