sábado, 3 de abril de 2021

Barranc de la Mina. Catell de Cabres. Castelló.

Continuant per terres castellonenques, ens acostàrem a la localitat de Catell de Cabres a descendir aquest barranc, ja que buscàvem un barranc senzill per a fer en família i que estiguera sec.

Per a accedir al barranc hem de recórrer un bon tros de pista que està en bones condicions. L'entorn és espectacular. Quasi al final de la pista tenim un bon lloc per a deixar el vehicle, justament en el retorn del barranc. Ací teniu un track.

Com comentava, és un barranc de caràcter torrencial que només porta aigua en època de pluges. És un barranc prou senzill, El primer ràpel de 15 metres és prou espectacular travessant un forat en la roca. Després de caminar per llit del riu arribem als altres 3 ràpels de 15m, 6m i 11m.

Per a tornar, hem de pujar a mà esquerra després de l´'últim ràpel per una canal que després d'una senzilla trepada ens porta remuntant el barranc d'Herbeset fins als vehicles. Hi ha fites per a indicar el camí.

Un barranc curt en un entorn espectacular. Si tenim ganes de més, podem fer el barranc d'Herbesset el qual no té massa interés però, ja que estem...

 
Haurem de camiar un troç fins als altres 3 ràpels, però l'entorn és espectacular
  


 


 


No hay comentarios:

Publicar un comentario